Menu
Gildia Pióra na Patronite

drobnostka sentymentalna

a kiedy będę wiedziała jak odejść
otrzepać z dłoni zapach
pójdę tam
gdzie czasem
chłód ramion przypomni
że my
to wcale nie był sen

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • fyrfle

    4 September 2015, 14:25

    Powracasz pięknie!

  • 31 August 2015, 23:50

    Śliczniaste to...
    Pozdrawiam. :)

  • krysta

    31 August 2015, 17:16

    podoba się wiersz.
    pozdrawiam Onejko :)

  • sprajtka

    31 August 2015, 14:58

    super, poczułam zapach tego wiersza;)

  • nicola-57

    31 August 2015, 12:21

    bdb

  • Smurf007

    31 August 2015, 11:31

    pożądana i często szkodliwa wiedza.. wystrzegać się chłodu obcych 'snów'
    pochwalam za to co rozumiałem ;)

  • Malusia_035

    31 August 2015, 11:29

    bardzo mi się podoba ,zabieram do siebie ...

    Pozdrawiam Cieplutko onejko :)