Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój anioł

A kiedy będę twym aniołem
Uśmiechem witac będę cię
Zabiorę każdą zmarszczkę z czoła
Zamienię w bajkę każdy dzień

Wśród codzienności smutnych spraw
Odegnam myśli twoje złe
W mym śmiechu znajdziesz tysiąc barw
I już nie będzie ci tak źle

Dam ci nadzieję ,uwierz mi
Że będzie chciało ci się życ
Będziesz z uśmiechem śnic swe sny
By zawsze z tobą anioł był

Będę jak serca respirator
Gdy w moich skrzydłach schronisz się
Jedyne tylko co chcę za to
To to byś kiedyś chronił mnie

Odpowiedź dam na te pytania
Na które znac odpowiedź chcesz
Przed tobą będę świat odsłaniac
Byś znał co dobre,a co złe

I czuł się będziesz całkiem pewny
Że ktoś nad tobą pieczę ma
Że tym aniołem tak ci potrzebnym
Nikt inny nie był,lecz tylko ja.

http://www.youtube.com/watch?v=n8EI-p37mgg

109 618 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • annak

    10 June 2012, 13:04

    piękny wiersz Aguś i nutka też ładna :)))
    pozdrawiam cieplutko życząc miłego dnia :)))))

    http://www.youtube.com/watch?v=t3CU4svdTXE

    Video t3CU4svdTXE
  • miramija

    10 June 2012, 12:25

    Każdy powinien mieć takiego cudownego Anioła przy sobie :) pozdrawiam i miłej niedzieli :)

  • Archangel_Marco

    10 June 2012, 00:39

    Skrzydła z ciemności, światłością utkane
    W świecie sprzeczności, astralnych kontrastów
    Istoty przedziwne- aniołami zwane
    Pełne swoich lęków, własnych holokaustów...

  • Archangel_Marco

    10 June 2012, 00:33

    Anioły to takie zdumiewające istoty... choć zdecydowanie chciałbym trafić na takiego jak w tym wierszu(nawiasem mówiąc, świetnym), niż na takiego Anioła Zagłady(z pozdrowieniami dla Abaddona!) albo Anioła Zemsty(Gabryś, karierowiczu!).

  • sparkling angel

    10 June 2012, 00:26

    Piękne, wprost cudowne może to ty jesteś tym aniołem z moich wierszy??
    Pozdrawiam...