Menu
Gildia Pióra na Patronite

A jeśli...

...
A jeśli zaśnie nadzieja we mnie
coś się skończy
i serce pęknie
Ty o mnie po prostu walcz
uratuj mnie
obudź mnie szeptem...
a jeśli iskierka życia wypali się
noc Cię obudzi dreszczem...
potrząśnij mną i o mnie walcz...
przytul ostatni raz...
agonią zamilkłe serce...
Anita Steciuk

15 420 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!