Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blask

A jeśli ten raz ostatni patrzę w Twoje oczy
Niech na wieki rozbłysną
Światłem miłości odbitym
Jak księżyc
Który sam świecić nie potrafi
I słońce ma za kochanka

35 565 wyświetleń
299 tekstów
14 obserwujących
  • kati75

    14 December 2021, 22:05

    Ważne jest tylko dziś ,jutro zawsze niepewne.

    od RedRose, yetick, Eneida