Menu
Gildia Pióra na Patronite

refleks(ja)

a jeśli słyszę
to infra i ultra

a jeśli widzę
to pod i nad

a jeśli mnie nie ma
to może jestem

o jeden obraz za daleko
o jedno słowo za blisko

29 140 wyświetleń
523 teksty
42 obserwujących
  • nicola-57

    23 June 2017, 14:45

    " no to nawet" się zdziwiłam

  • nicola-57

    25 January 2017, 16:16

    tytułem... właśnie, jakim tytułem...
    może wyjaśnienia, a może...nieistotne,
    dopisałam dziś 2 ostatnie wersy.

  • nicola-57

    16 November 2016, 08:11

    dzięki...

    pozdrawiam :)

  • Cris

    15 November 2016, 19:38

    zadumałam się
    :)

  • nicola-57

    15 November 2016, 14:06

    ...pochwalone niech będą dźwięki i kolory...