Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba do Boga

A jeśli Panie mi dasz
to, czego pragnę najszczerze
być może ten pierwszy raz
do końca w Ciebie uwierzę

Wszak ziarnem to manny dla Ciebie
a dla mnie - aż słów brak - tak wiele
więc jeśli jesteś tam w Niebie
Obdaruj mnie PRZYJACIELEM

/przeczytane/

163 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
  • Berenique

    1 April 2010, 20:45

    Rania - nie tylko Polak.

  • Berenique

    1 April 2010, 20:23

    śliczne.

  • Dubhe

    1 April 2010, 17:12

    Piękne. Po prostu piękne.