Menu
Gildia Pióra na Patronite

A jeśli nawet [...]

A jeśli nawet...

godzinami czekanymi na Ciebie
nie będę
niespokojnym drżeniem myśli
dotknę gwiazd.

Płomieniem spełnienia na jawie
nie zapłonę
i tak z nadzieją patrzeć będę
na świat.

Tylko łyk Ciebie wezmę
kawą pachnący
i rozsmakuję się nim
tej nocy.

A jeśli nawet ?...

tak się stanie !
poproszę jeszcze
o... śniadanie.

Twoim uśmiechem przywitam dzień
szczęścia echem...
ożyje w nas.

22 267 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • Sol 8

    1 May 2011, 11:10

    :)) piękny pozdrawiam

  • 1 May 2011, 01:12

    Walizek nie zabieram..będę o 16.00.

    ps. łyżeczka kawy, łyżeczka cukru...poproszę... :)