Menu
Gildia Pióra na Patronite

"A"

...A

Jeśli miłości nie ma?
- Trzeba jej szukać
Do wielu drzwi pukać
Bez wytchnienia
Ci...którzy szukają
Czy znajdą - to pewne?

...A

Kiedy ją znajdą
Czy zrozumieją
Czy ją wyśmieją?
Jest taka cicha
Czasami niezdarna
Bywa nagła jak śmierć

...A

Jednak potrafi
Tyle dać od siebie
Wiarę...Nadzieję...Prawdę
Zmianę i stałość
Tylko czy potrafimy
Docenić - kochać mądrze...
...
Pokornie o to prośmy
...
16:41
05.05.2021

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących