Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybór

A jednak tli się w Tobie
to, co ugasić każą zahamowania
A jednak malujesz uśmiechem codzienność
bo tęskno ci za radosnym bytem figlarnym
I masz w sobie siłę taką,
która dźwiga kołowrotek wątpliwości.
I marzysz wciąż po cichu
że serce opuści skorupę
nadając sobie treść.
Jednak wciąż na samą myśl
o tym,że wymknę Ci się z objęć
paraliż nadaje Ci niemoc
którą absurdalnie budujesz swoją warownie.

Jednak wciąż to nie to czego chcesz
bo nie wiesz czym to nie jest i czym to jest.

2385 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • miramija

    22 June 2012, 11:12

    Mnie też sie podoba... pozdrawiam :)

  • agniecha1383

    22 June 2012, 09:00

    bardzo ładny...bardzo:) pozdrawiam