Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego??

A jednak tak musiało się stac...
Musiałam stracic Cię na zawsze...
Chodź byłeś dla mnie wszystkim ,
teraz i ja na wieki zasne....

2104 wyświetlenia
14 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!