Menu
Gildia Pióra na Patronite

A ja tam lubię róże.
Nadziać się w zapach , zlizywać krew z palca,
dotykać jedwabną skórę
A ja tam lubię róże.
Poczuć się bosko, zupełnie beztrosko, być panem pięknego.
A ja tam lubię róże.
Patrzeć nań z góry, podziwiać chmury rozdawać miłość czerwoną.

140 474 wyświetlenia
1595 tekstów
12 obserwujących