Menu
Gildia Pióra na Patronite

czas się dla nas zatrzymał

a ja jestem szczęśliwsza
o to jedno twoje spojrzenie serca
bo kiedy nie patrzyłam na ciebie
ty chwyciłeś moje dłonie

uwielbiam, kiedy miłością
pieścisz moje oczy

9520 wyświetleń
76 tekstów
65 obserwujących
  • Malachite

    31 December 2022, 15:32

    Piękny wyraz uczuć...
    Podziękowanie...

  • NieBoska

    27 April 2014, 22:22

    Dziękuję, że czytacie ;) I rozpieszczacie - mnie ;)

    Pozdrawiam ;)

    od Malusia_035, Hares, IceCherry
  • BlakeDeen

    26 April 2014, 19:24

    Wspaniały to czas, wspaniały wiersz!!!

  • Ciska

    26 April 2014, 13:53

    Śliczny.

  • 22 September 2013, 20:18

    Rozpieszczać jak najmocniej.

    Piękny wiersz ;)

  • NieBoska

    21 September 2013, 10:37

    Dziękuję !

    ;)

  • Szantil

    20 September 2013, 16:55

    Rozpieszczać i doceniać. Warto ;)

  • IceCherry

    27 August 2013, 14:06

    Piękno należy rozpieszczać ;)

  • OGRODY-MARZEŃ

    27 August 2013, 13:17

    Tak Emilu, wejdzie ze strachem, wyjdzie bez serca :-P, A mi to trzeba było przywieźć przystojnego faraona Bogusia :-P

  • EmilG

    26 August 2013, 20:23

    zabieram - przyda się, dzięki Bogusiu

    ;)

    OM :

    czy dlatego ? ;)

    "Mam ochotę ukraść komuś serce ;) "