Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Rzeczy Ważne)

A ja chyba
chyba już
nie chcę
czytać o

Rzeczach Ważnych
Jakoś tak
Jakoś bardziej
Wolę historyje
opowiastki
O patykach, o
gazetach starych
o butelkach na
dnie

morza głupstw i
fatamorgan.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    6 August 2016, 17:00

    To normalne u dzieci i osób niedojrzałych ;-)