Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wołyń...

A głosów z zapomnianych mogił
dziś już nikt nie słyszy
wszyscy odeszli w niepamięć
tak cicho jak żyli...
wstydźcie się politycy
gloryfikujecie los oficerów
a krzyczycie z rzeźnikami
chwała bohaterom...

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących