Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pytania serca "

A gdybyśmy tak...
Na krótką chwilę
Ty i ja...zamilknę

Bo jeśli marzenia
Nasze spełnią się
Uczucia dojrzeją

Co zrobimy z Naszą
Miłością - podzielimy...
By ją pomnożyć - jak?

Ja sobie z tym...
Nie poradzę sama
Czy razem damy radę?

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!