Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

a gdybym cię nie poznała
czy dzień miałby kolory maja

a gdybym cię przeoczyła
czy noc gwiaździstą by była

a gdybym cię pokochała
- wtedy
i maj i gwiazdy
w rękach bym trzymała

39 436 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!