Menu
Gildia Pióra na Patronite

a gdyby tak
zasnąć
ten kolejny
piękny raz

i wiecznie
choć przez krótką
chwilę

istnieć
w bezpretensjonalnym
wszechświecie

bez zawahań
w końcu o siebie
zadbać

renowacja własnego
wypłowiałego
ja

apokalipsa
wśród osobowości

38 193 wyświetlenia
454 teksty
25 obserwujących
  • RozaR

    5 August 2017, 07:35

    Apokalipsa - nie rozumiem