Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

A gdyby tak poradzić się gwiazd?
one spadają odpowiedziami.
Co robić? Co robić gwiazdki moje?!

Nie chcę od ciebie wiele
nie chcę od ciebie dużo
wystarczy, że przylecisz
w otwarte okno moje
wilgotne jeszcze
od łez
wystarczy, że powiesz
że tylko ja
i tylko mnie chcesz
wystarczy, że swym cieniem
przykryjesz moją niepewność
i będziesz

Nie chcę od ciebie wiele
nie chcę od ciebie dużo
łyku miłości
pitej haustami
i słowa "kocham"
i ciebie bym chciała
lecz nie jestem zachłanna
wystarczy, że pocałujesz
miliony razy
i będziesz

2511 wyświetleń
25 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!