Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdyby

A gdyby sobie odpuścić. Gdyby tak wszyscy sobie odpuścili...
Nie pędzić.
Nie myśleć.
Nie martwić się.
Nie chcieć.
Nie nie móc.
Nie wierzyć.
Nie wiedzieć.

Pewnie nadal siedzielibyśmy w jaskiniach. Ale co z tego?
Nie przejmować się.

1212 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
  • Okay

    13 June 2010, 15:19

    Święte słowa!