Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdy zobaczyłam Twe oczy nieruchomo we mnie wpatrzone
wiedziałam,pokocham bezgranicznie
A gdy uśmiech Twój mrok mi rozświetlił
myślałam,że nie wyrzeknę się go nocy następnej
A gdy drżącymi ustami przyległeś,
sądziłam - migrena,a to mi świat wirował

(3.01.2010)

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!