Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

A gdy wokół zapadnie wreszcie grobowa cisza
Gdy zostanę wreszcie sama
Uśmiechnę się, zastanowię nad sensem życia
Nad mężczyzną, którego kochałam...

13 077 wyświetleń
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!