Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na spotkanie z tobą

A gdy tylko ciebie ujrzę
W oczach pojawia się żar
Ten moment wznieca burzę uczuć
Płomienie natychmiast biorą serce
To symbol bardzo ważny
To znaczy że chcę oddać tobie połowę duszy
Pragnę czuć to samo co ty
Umówić się na wzajemną miłość chciałbym
To dużo
Nie znam jednak pojęcia jak strach czy niepewność
Bo jesteś mi wszystkim

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!