Menu
Gildia Pióra na Patronite

a gdy świat Twój maleńki
przestaje za czymś gnać
wypłyń
kiedy czujesz jak powoli
kończy Ci się czas
wypłyń

wtedy wokół spokojnieje rytm
na twarzy bryza świeżych dni
a pod dłonią skrzypiący z lekka ster
bez drogi na kurs
i żagle wypełnione pustym wiatrem

więc po prostu płyń

10 098 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!