Menu
Gildia Pióra na Patronite
Tacha

Tacha

A gdy patrze na Ciebie, to widzę nas- wtedy i tam, wracam często do tego dnia i mam maj...
Wiele nas łączy i wiele dzieli, lecz tego co przeżyliśmy nic nie rozdzieli.
Ludzie są okrutni i świat jest zły, dlaczego więc nie powiesz ,,przebaczam Ci"?
Dlaczego ukrywasz to piękne uczucie?
Czy zamierzasz uciec, czy oddać mi się w całości?
Nikt nie przerwie tej ciepłej czułości.
Przepraszam najmocniej za te wszystkie dni i proszę skromnie: PRZEBACZ MI...

1364 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • Bezsens

    2 August 2010, 16:13

    JA bym Ci wybaczył . ;))