Menu
Gildia Pióra na Patronite

noc

A gdy noc przychodzi cieniem,
Barwy gasną wraz ze słońcem.
Rozkoszuję się istnieniem
Mroku i jasności końcem.

W taką czarną noc bez granic,
Bez namysłu idę z tobą.
Gdy dotykam cię zmysłami,
Nie wiem - dokąd mnie zawiodą.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!