Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutrzenka Myśli.

A gdy jutrzenka moich myśli nastanie
mi to powietrzem
nocy z dniem spotkanie
napiszę krwią list do Ciebie
próżne to serca wołanie
roztrzaska się na skale
choć jest przecież nieszklane
boli to że nie zostanie
pochowane na wiosny polanie

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!