Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdy dzień się kończy,
noc się rozpoczyna
i w sen zachodzi
niejedna dziewczyna .

Czarną pokrywą
zakrywa się niebo
i razem z nimi
w sen odejść trzeba.

W inną krainę ,
gdzie chcesz być każdym
i niebywale zaraz się staniesz.

Choć dzień był smutny,
następny wstanie,
jak ptak po zimie życie poznaje .

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!