Menu
Gildia Pióra na Patronite

MIŁOŚĆ

A czym jest miłość?
Cóż jest jak jest;
Spojrzenie w oczy, cudowny gest,
Czasami nawet czymś nas zamroczy
Wtedy najbardziej świat jest uroczy.
Czasem wymyka się spod kontroli,
Taka cudowna, kiedy nie boli.
Ale najczęściej bólem nas raczy.
I wtedy myślę: można inaczej
Tylko bez bólu już nie ta sama.
Wolę więc z bólem, ale oddaną.

/Joanna/

63 495 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • misiek45

    17 July 2013, 21:32

    Śliczny wiersz Joasiu -pozdrawiam:)

  • Oliwia1997

    17 July 2013, 12:53

    Bardzo ładny wiersz.
    Pozdrawiam serdecznie. ;)

  • Gunia76

    17 July 2013, 12:37

    pięknie nazwane uczucie...ale nie musi boleć.