Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy można

a czy można tak patrzeć prosto w oczy...
jeszcze na mą zgubę się zauroczyć

Zanim się serce spostrzeże
utraci grunt pod nogami,
pogrąży się w dobrej wierze
w twoich oczach zakochany.

a czy można myśleć o kimś tak wiele...
w każdej chwili odczuwać serca drżenie

Myśli wypełnią, zawładną,
zostaną chwile tęsknienia.
Ta reszta będzie nieważną,
nie będzie miała znaczenia.

czy można zakochać się w nieznajomej...
raz ją ujrzawszy myśleć tylko o niej?

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Merytoryczna

    12 August 2020, 07:06

    Można.
    Trzeba.

    Piękne to uczucie.

  • kati75

    12 August 2020, 06:44

    zauroczyć na pewno;-)

  • 11 August 2020, 19:57

    Można, jest zgoda ojca dyrektora.
    Tylko przelew należy zrobić na czas. ;)

    Bardzo ładne. Trafienie strzałą amora... przebita i lewa i prawa komora... :)
    Pozdrawiam. :))