Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utrata zmysłów

a czasami gdy siadam naprzeciw nicości
multum słów cisnących się na usta
sprawia
że przygryzam wargę
na kuszącą myśl o przekroczeniu granicy szaleństwa

10 088 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących