Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Boję się "

A co jeśli z tych liter, wyrazów, zdań,
Tych zdań jak niezapominajki,
Niebieskim atramentem pisanych,
Nieporadnie przeze mnie dla Ciebie składanych - nie wyczytasz Siebie?
Boję się tego...
Boję się, że potkniesz się o Miłość
I jej nie zauważysz.
A wiem, że z Miłością tak jak z prawdą na ustach Ci do twarzy.
Tyle prawd jest we mnie.
Prawd do odkrycia.
Prawd przeznaczonych dla Ciebie.
Nie Staniesz się?

Stań się!

280 771 wyświetleń
2721 tekstów
35 obserwujących
  • fyrfle

    24 March 2020, 07:57

    Tak, na tym życie polega w 99 procentach. Na kochaniu i byciu kochanym. Kobieta i mężczyzna. Jedność z dwojga. Tak pożądane, a tak trudne, nawet czasem w pierwsze ukratkowe spojrzenia