Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli

A co jeśli Ty nie wiesz co czuję,
a ja czuję to samo?
A co jeśli ja nie wiem co czujesz,
a Ty czujesz to samo?
Nie dowiemy się
Nigdy

385 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • one drop for all

    29 March 2015, 01:01

    czucie...
    niewygodna prawda ma swoje źródło
    w ateizmie