Menu
Gildia Pióra na Patronite

co powiem

a co jeśli odejdziesz
co powiem
sercu
zatrzymało się w Tobie,
zastygło wiecznością,
choć bije
a co jeśli zapomnisz
i głuche gwiazdy zaczną mówić
Twoim głosem, żegnaj
zamarznę

a co jeśli nie zatęsknisz
wyrzucę swoje oczy
rozmarzone Twoją
figlarności nutą

stąpaj po mym sercu delikatnie
inaczej
będę wedrował wstecz

siebie znowu

http://www.youtube.com/watch?v=34UKxQrDTFg

43 337 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • 18 May 2012, 19:10

    A ja powiem, że miło Cię znowu czytać :)))
    Piękny wiersz ... prosimy o więcej...

    Pozdrawiam ciepło :)))

  • Adnachiel

    15 May 2012, 21:10

    To jest przepiękne!
    Kiedy się to czyta, serce podpowiada, że słyszy te słowa.

  • Voyage

    15 May 2012, 20:06

    To już wiecie co powie podmiot liryczny JEJ..;)))
    a WAM ja powiem
    dziękuję..;)

  • Akte

    15 May 2012, 18:05

    zatrzymuje na dłużej...
    pozdrawiam ciepło :)

  • 15 May 2012, 17:45

    Ja też Ci napiszę, że ładne.

  • zugimihau

    15 May 2012, 15:57

    świetne!

  • miramija

    15 May 2012, 12:07

    Piękne słowa...

  • R.A.K.

    15 May 2012, 08:00

    Powiedziałeś... ładnie powiedziałeś! :)
    Pozdrawiam.

  • słoneczniki

    15 May 2012, 06:56

    Poproszę o więcej...

  • Julka 10

    15 May 2012, 00:15

    No i się ...doczekaliśmy...wiersza... ( ileż to trzeba było namawiać )
    Subtelnością i wrażliwością słów zapisanego tak pięknie.... w każdym wersie...
    Arturze...nie okradaj nas z takich słów...:)
    Pisz..pisz...a my czytać...z zachwytem zawsze...będziemy...