Menu
Gildia Pióra na Patronite

***************
a co jeśli
nie przetrwam
bez Ciebie
i pochłonie mnie
rozpacz czarniejsza
niż noc
czy uronisz wtedy
słoną łzę
po kimś
kto cicho
istniał
przy Tobie

4.09.2020r.

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!