Menu
Gildia Pióra na Patronite

Me Rytmy

A co jeśli
me rytmy
me gusta
to prze-
-strzeń
Pusta.
Gdzie dym
i lustra
Gdzie rym
i usta
a rytmy się
łamią
arytmie się
kłamią
kłaniają
sercu

bijącemu zza podniesionej gardy
na ogół poniżej pasa

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!