Menu
Gildia Pióra na Patronite

To tylko fikcja...

A co by było
gdybym
Ciebie
nie zauważyła...

Bo podobno
to wszystko
to tylko fikcja
literacka....

A teraz
te igły
powbijane
w całe ciało
wcale nie bolą...

Bo miłość
umarła
w dalekim szpitalu
na serce...

Gdzie ludzie
nie wierzą...
A mnie już
nic nie boli...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    7 December 2012, 22:20

    Albercie: Oj, dziękuję…

  • Albert Jarus

    6 December 2012, 16:23

    oj piękny

  • CzerwonaJakKrew

    3 December 2012, 17:31

    Dziękuję... Nawet nie wiecie, jak miło widzieć Was tu wszystkie...

  • katjaa

    1 December 2012, 11:00

    wzruszasz, pięknie piszesz..