Menu
Gildia Pióra na Patronite

alfabet

A - aby
B - być
C - człowiekiem
D - do
E - etapu
F - finalnego
G - gdzie
H - humor
I - i
J - jakikolwiek
K - komizm
L - ludzki
Ł - łagodnie
M - marnieje
N - należy
O - omijać
P - przeszkody
R - robiąc
S - sobie
T - tym
U - uprzejmość
W - wielką
Z - znaczy
Ż - żyć

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • 5 July 2010, 12:23

    wprost genialne :)

  • topik

    20 April 2010, 13:59

    Fajne, fajne.

  • 19 April 2010, 11:07

    Alfabetyczna poezja. :)

  • ~Anulka~

    10 April 2010, 14:14

    zgadzam się rewelacja ;)

  • kaloryczna

    10 April 2010, 11:50

    pomysłowe i oryginalne.