Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyrzeczenie

właśnie sobie dotrzymaj
dziennego światła ujrzeć nie może
straci moc magiczną

nie zadawaj pytań
choć uciska

w sekrecie tkwi siła a
przeprawa trwa
do końca

życia

Krystyna A.Sz. 02.04.2017r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    24 June 2017, 18:39

    Dziękuję Wam serdecznie za odwiedziny i czytanie...
    Z pozdrowieniami Cris :)

  • 24 April 2017, 02:50

    Ładne.
    Dobranoc. :))