Menu
Gildia Pióra na Patronite

magiczny blask

błyskiem oczu rozbrajasz ciemność
lśni
niczym gwieździste niebo
nocą

jak wówczas

Krystyna A.Sz.28.01.2017r.

70 115 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    8 February 2017, 04:15

    Dziękuję

  • Cris

    5 February 2017, 14:05

    ...cóż za poświęcenie.
    a Wieśka'' całkiem mądra, nie skora na ślinienie...

    miłego dnia.

  • RozaR

    5 February 2017, 12:33

    Już tak mam
    Beret zdejmę
    W oczy spojrzę
    Gębę obetrę
    I każda moja
    Tylko Wieśka
    Z Grabowa się oparła
    Ale ona ?
    Jakaś głupia była

    Dziękuję za inspirację