Menu
Gildia Pióra na Patronite

i ty i ja każdy z nas ma

w pamięci
niezapomniane chwile
dni miesiące lata

choć na krótko wznowić je
nie wypieraj
że nie

zamiast kłamstwem
wspomnieniem
zgrzesz

Krystyna A.Sz. 10.01.2017r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    11 January 2017, 22:57

    Papużko miło Cię gościć, masz rację ''teraz''... najważniejsze :)
    Odwzajemniam pozdrowienia

  • Papużka

    11 January 2017, 22:20

    Ładne, choć najlepiej grzeszy się "teraz"... :)
    Wspomnienia to coś co minęło, lecz jest żywe w innej przestrzeni.
    Pozdrawiam