Menu
Gildia Pióra na Patronite

ugasić tęsknotę gra na zwłokę

tyle myśli aż
rumieńce
tylko źródło ugłaszcze ogień

dosięgnąć na odległość oddechu
nasłuchujesz

w garści dzierżą

szarogęszą

K.A.Sz. 14.10.2016r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    21 October 2016, 00:59

    ...a ja pięknie dziękuję za pozostawione słowa...uważam podobnie.
    Wzajemności Bożeno.

  • Bożena BAJA

    15 October 2016, 22:05

    Pięknie Cris. Pozdrawiam.
    *
    Zwłoka nie przyniesie ulgi. Czas także.
    Uważam, że czas pogłębia ból.
    Przynajmniej - w moim przypadku tak jest.