Menu
Gildia Pióra na Patronite

spływa po szybach o parapet dzwoni

deszcz
sen morzy
spod powiek wyłania
echo

po omacku dłonią sięgam po muszelkę
pamiątkę tamtych dni

uchem łowię szum
wspomnienia odtwarza

słońce
morze
plaża

balsam

K.A.Sz. 10.08.2016r.

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!