Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poszliśmy na Wojnę... 2022 rok?

✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️
🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭
♟️♣️♟️♣️♟️♣️♣️♟️♣️♟️♣️♟️

Poszliśmy na Wojnę.... w
...2022 roku?

...Poszliśmy na Wojnę...

Której nie było

Poszliśmy na wojne

Choć bracia nasi w kraju
I poza krajem uprzedzali

Zostawiliśmy domy...
Zostawiliśmy dzieci...
Zostawilismy żony...

...ZOSTAWILISMY KRAJ NASZ...

-Do dyspozycji Banków...
-Dla używania braci z wschodu...
-W ręce przekupnych rządów...

POSZLIŚMY NA "WOJNĘ" 🙈

⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️

JESTEŚMY NA "WOJNIE"...2020 ROK...

Wojna do nas przyszła... Z niewidzialnym wrogiem

Jesteśmy na wojnie...

"Wojnie z wirusem medialnym

Jesteśmy na "wojnie..."

"Wojnie" ktora do nas przyszła...

"Wojnę" z bezobjawowym...Wrogiem

Bezobjawowym śmiertelnym wrogiem...

Jesteśmy na wojnie ktorej nikt nie widzial na oczy...👀

"WOJNIE" KTÓREJ NIKT JESZCZE NIGDY NIE WYGRAŁ

Wojnie o której wiemy tylko z TV 📺

🚧☢️🚧☢️🚧☢️🚧☢️🚧☢️🚧

WOJNA JEST GDZIEŚ TAM...(⁉️) 2002 ROK...

Wojnę ktoś ogłosili w Telewizji (ZNÓW )

Wojny... Mamy się spodziewać wszędzie...

Wojny z "TERRORYZMEM"

W (2001 r.) mieliśmy iść na Wojnę

Na WOJNĘ ZNÓW na Wschodzie...

HAmeryka ogłosiła wojnę z Potencjalnym wrogiem

Wrogiem który jest wszędzie...

Poszliśmy na Wojnę...

Na wojne z czymś co było wszedzie. .

...PRÓCZ U NAS...

POSZLIŚMY NA WOJNĘ Z CAŁYM ŚWIATEM (?)...

...I z samymi sobą ? 🧐

🗽✈️🗽✈️🗽✈️🗽✈️🗽✈️🗽

BYŁA WOJNA... W 45 ROKU...

Przyszła (znów) do nas wojna...

Tym razem Wojna której Świat nie chciał widzieć...

Przyszła Wojna prawdziwa do nas...

Wojna o której uczyli nas...
- w książkach...
- w szkole
- nasi dziadkowie

Prrzyszla do nas Wojna a Zachód czekał

Przyszła do nas Wojna o której...

...Mówili nam że jedni i drudzy nas ratowali...

(I ZACHÓD I WSCHÓD )

Ratowali nas od tych z którymi potem się dogadali

Wojna z tymi, którzy dziś nami znów próbują rządzić

Byliśmy na wojnie która się...
Ponoć nie skończyła

BYLIŚMY NA WOJNIE KTÓRA PRZYSZŁA PO NAS. 🤬

🏴‍☠️🇪🇺🏴‍☠️🇺🇲🏴‍☠️🇩🇪🏴‍☠️🏴‍☠️🇪🇺🏴‍☠️🇺🇲🏴‍☠️🇩🇪🏴‍☠️🏴‍☠️🇪🇺🏴‍☠️🇺🇲🏴‍☠️🇩🇪🏴‍☠️🏴‍☠️🇪🇺🏴‍☠️

"...BYŁY... WOJNY..." A MYŚMY JE WSZYSKIE PRZETRWALI...

JESTEŚMY
NA WOJNIE
Z ROZUMEM...

...SAMI Z SOBĄ...

50 829 wyświetleń
1087 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!