Menu
Gildia Pióra na Patronite

z zimnych dłoni
wypada czas

topnieje serce
czujące zbyt wiele

zmarnowane chwile
w pamięci utknęły
jak rzeźba z lodu

zostaje tylko chłód...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    7 May 2017, 14:01

    i ból i krzyk...

    ...tak pomyślałam jeszcze jeden wers.
    Pozdrawiam.