Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żywy ogień
Ten ze świec, ognisk
W zapalniczkach

Martwy
Ten w człowieku
Językiem myśli, że poparzył...

34 072 wyświetlenia
355 tekstów
143 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!