Menu
Gildia Pióra na Patronite

**

Żyję jak kukła.
Bezwładnie
Bezczynnie
Bez celu
Bez wiary
Bez życia.
Wróć, bo zapominam jak oddychać.

490 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • Deszcz

    4 March 2015, 01:12

    Jakie smutne i piękne...