Menu
Gildia Pióra na Patronite

świąteczne życzenia :)

życzenia ślę
jedno szczególnie
by to co na dnie
serca ukryte
mogło błysnąć
światłem mocnym

jak lampki na drzewku
świąt tych symbolu
i piękna gwiazda
na jago szczycie
niech miłość rozświetla
twego życia mroki
aż po kres drogi

a ciepło świecy
z wigilijnego stołu
nie pozwoli nigdy
sercu twemu zamarznąć

- Boże Narodzenie AD 2011 -

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!