Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dyplomik

Życzę Ci wielce szlachetny człowieku:
Powodzeń wiele i cierpliwości, przepięknych ocen i dużo miłości.
Niech serce Twoje zawsze piękna szuka, bo dzięki niemu będziesz wiedzieć, co to takiego jest życia sztuka.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!