Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Pod dyktando serca”

Żyć według jego rozkazu,
nie przejmować się rozumem.
Kochać mocno tą jedyną,
móc dla niej nawet zginąć.

Starać się mocno,
każdego dnia.
Być bardziej czułym, poświęcać się,
dopóki serce „gra”.

Nosić je jak na dłoni,
nie bać się nikogo.
Żyć pełnią życia,
a nie tylko połową…

Może to nierealne,
i naiwne z mojej strony.
Lecz by żyć pod serca dyktando,
trzeba je mieć i go w ogóle nie skąpić.

Zainspirowany:
http://www.youtube.com/watch?v=AOffIaIJpS8

17 022 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    15 July 2012, 00:15

    Piękny wiersz Kamilu jak zawsze ,a serce Twoje bije dla Niej bardzo mocno-pozdrawiam serdecznie