Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wpis w pamiętniku

Życie Twe jak iskra
Jak kiełkujące drzewo
Jak biały obłok
Oświetlony promieniem niewinności
A oczy
Jak dwie bystre gwiazdeczki
We wschodzącej goryczy
Jesteś nadzieją i Słońcem
Rozsiewaj swą radość i uśmiech
Inaczej świat
Zginie

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • mill

    3 February 2015, 11:22

    ..malutka nie kłamie bo i mi się podoba ...

  • Malusia_035

    3 February 2015, 10:10

    ładny

    Pozdrawiam :))